Sendetilladelser/radiostationer der også har sendt fra Aarhus siden 1983:
Avisradioen (1. juli 1990 -) (Århus Stiftstidende)
Det var endnu en sendetilladelse som blev søgt for at skaffe så mange timer så muligt til "Kanal 1 - Nærradioerne i Århus" (som bestod af Århus Nærradio, Radio 8 og Avisradioen).
Timerne blev brugt til at kigge på avisens nyheder (for at have en formålsparagraf).
Borgernes Lokalradio (1. juli 1987 -)
Sendetilladelsen blev søgt af Jack Fridthjof efter Radio Århus lukkede. Planen var at Christian Edslev og Poul Schmidt skulle stå for sendetilladelsen og sende fra Århus Nærradios studie. Jack Fridthjof og Christian Edslev var lokalradiobranchens svar på Mick Jagger og Keith Richards. Det ene øjeblik var de perlevenner, andre gange rygende uvenner. Så Borgernes Lokalradio flyttede over til Christian Edslevs egne lokaler, hvor han kørte DanJoy firmaet, som lavede joysticks. Ved næste ansøgningsrunde af sendetilladelser, kom den ind på kanal 3, hvor den fik en del timer og flyttede ind i Frederiks Allé 110.
City FM (Juni 1988 -) (Hed tidligere Radio Dandy og før det: Århus Street Radio)
Den Varme Radio (16. december 1996 -)
Energiradioen
Sendte på kanal 3 og var også en af de tilladelser som blev søgt for at Christian Edslev og andre kunne sende i mange timer (som modspil til Århus Nærradio). Den sendte fra Frederiks Allé 110, men da Klaus Grand røg ud af Frederiks Allé 110, så prøvede han at kuppe tilladelsen ved at sende fra Jazzbutikken (Jørn Okbo's lokaler). Det endte selvfølgelig i ding/dong krig og sendetilladelsen blev inddraget af nævnet.
Flemming FM
FM106
Sendte fra en bondegård i Kolt sammen med Christian Edslev og ABC Aarhus (Aarhus Broadcasting Corporation)
FOFs Nærradio
Gellerup Radio
Happy Station
Indvandrerradioen (sendt på Radio Århus)
Kanal F
Kommune Kanalen
Kulturkanalen
Lokalradio R-T&V (Århus Kanalen)
Morgen FM
Har aldrig haft sendetilladelse i Aarhus, men i Stornævnet i Aarhus. De sendte på 95,0 MHz indtil man fik 107,6 MHz til de ukommercielle radiostationer.
Multikulturel Radio
Nærradioerne i Århus (1990 -) (Sendesamarbejde mellem Århus Nærradio, Radio DSL, Radio Fokus, Avisradioen og Radio 8)
Ny Mercur (Århus Kanalen)
Radio 1 Århus - Jazzens Venner
Radio 2 + 4 (1989 - 31. marts 1992) (Århus Lokalradio)
Radio 4
Radio 8
Radio 8
Sendetilladelse som blev drevet af Århus Nærradio/Århus Stiftstidende. Det var fagbevægelsens radio.
Radio Aktiv (4. august 1998 -)
En af Christian Edslevs sendetilladelser på kanal 2 efter Radio 2+4 lukkede. Nævnet blev træt af klagerne fra Gramex over, at der ikke blev betalt regninger. Så finten var at skifte med forskellige sendetilladelser som; Den Varme Radio/Happy Station/Aarhus Energi Radio/Aarhus Familie Radio.
Radio Andeby (Juni 1988 -)
Det var en tilladelse Jack Fridthjof søgte (igen for at få nok timer). Radio Andeby blev dog til sin egen radiostation, som en børne/ungdomsradio med Ronnie Fridthjof (Jack Fridthjofs søn), Finn Brose og Eno Krog.
Radio Bazar
Radio Choice
Radio Dandy
Radio Femina
Radio Fri
Radio Folk i Århus
Radio Fokus (3. oktober 1988 -)
Det var de konservatives radiostation og den sendte fra Frederiks Allé 110. Mikael Geday havde sendetilladelsen. Efter et stykke tid flyttede Radio Fokus væk fra Frederiks Allé 110 til Sejrø Gade, og her var det Jakob Hyldahl som kørte radiostationen efterfølgende. På et tidspunkt sendte den under navnet Radio Aarhus. I den forbindelse sendte Allan Krautwald, Peter Lindegaard Christensen og Peter Biker med. Jakob Hyldahl drømte om at slå Radio Fokus, Radio DSL og Århus Lokalradio sammen til én radiostation, og lave et alternativ til Århus Stiftstidendes - Stiften. Det lykkedes aldrig selvom han forsøgte med flere forsøg. Radio Fokus kørte indtil den nye
Radio Colombo/Århus Nærradio i Frederiksgade.
Radio Krishna
Radio Luna (december 1987 -)
Allan Krautwald (tidligere Radio Århus) havde denne sendetilladelse. Han sendte nogle af udsendelserne i starten hos Århus Nærradio, men Flemming Fuglerede havde lavet en båndoptager, som var koblet til ding/dongen. Udsendelserne blev båndet på Radio Viborg.
Radio Rama
Radio Rita (- 31. marts 1992)
Radio Sludrehjørnet
Radio Trøjborg
Radio Viby (4. januar 1989 -)
Radio Zenith (Århus Kanalen)
Radio Å.G.I.L. (Århus Kanalen)
Radio Århus (10. juni 1983 - 3. maj 1987 og under en ny sendetilladelse fra Radio Freja fra den 3. oktober 1988)
Skolernes Lokalradio
Sport i 1'eren
Startet af Bent Naugaard (blev kaldt Kenneth Baggård på Radio Andeby) og var planlagt til at sende fra Frederiks Allé 110, men han flyttede i alt hemmelig og trak et par studieværter med. De flyttede ned i Eckerbergsgade i Bowlinghallen. Der var flere som var trætte af Christian Edslev, så de flyttede med. Flere forlod Sport i 1'eren og nogle vendte tilbage da Christian Edslev endte på kanal 2. Sport i 1'eren sendte sport og især trav som gav radiostationen en god indtægt. Richard Ragnvald kom til og lavede nogle timer med dansktop og støtteforenings programmer. Da Sport i 1'eren havde så dårlig økonomi i slutningen af 1990'erne, solgte Bent Naugaard radiostationen til Århus Stiftstidende og radiostationen lukkede.
Underground FM (4. august 1998 -)
Ung i 1'eren (- 31. marts 1992)
Ungdomskanalen
Ungdomsprofilen
Ungdomsradio
URS - Uddannelsesinstitutionernes Radio Samarbejde
Weekendredaktionen
Århus City Radio (- 31. marts 1992)
Århus Energi Radio
Århus Familie Radio (Århus Lokalradio)
Århus FM
Århus Lokalradio (Juni 1988 -)
Århus Nyt
Århus Street Radio
Århus Weekend Radio (1. august 1988 -)
Sendte fra Århus Nærradios studier. Hed tidligere Weekendredaktionen og før det: Radio Sludrehjørnet.